SVI BRUJE DA JE MEĐU NJIMA PUKLA TIKVA, A SADA SE ŠUŠKA DA NE ŽIVE VIŠE ZAJEDNO: Svašta PROŠLI ZAJEDNO, a sad ovo
Foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

mnoge zanima

SVI BRUJE DA JE MEĐU NJIMA PUKLA TIKVA, A SADA SE ŠUŠKA DA NE ŽIVE VIŠE ZAJEDNO: Svašta PROŠLI ZAJEDNO, a sad ovo

Par se nije oglašavao, pa je tako još uvek sve na nivou trača

Objavljeno: 13:19h

Glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka šire se internetom, a kruna svemu je tvrdnja da je Ben trenutno sam u kući u Brentvudu, prema "TMZ". Ni Dženifer ni Ben se zvanično nisu oglasili, stoga sve ostaje na nivou trača.

Pa... Kako su te glasine odjednom počele? Tek što se smirila vest o pomirenju decenije.

Izveštaj tabloida "InTouch", koji je navodno razgovarao sa insajderom, preneo je da sagovornik tvrdi da je jasno da je gotovo, a da ovoga puta Ben nije kriv! Ovaj insajder je takođe tvrdio da se Ben već iselio i da "nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da ga kontroliše, a on ne može da promeni nju".

Glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka šire se internetom
Glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka šire se internetomfoto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Delimično su tvrdili da su oboje "rekli da su sazreli i da su naučili na svojim greškama, ali su neki od većih problema koji su ih razdvojili prvi put ostali isti".

Kako je sve izgledalo prvi put do prekida veridbe

Pre Marka Entonija i Aleksa Rodrigeza, pre Dženifer Garner i Ane de Armas i pre ovog raspada sada zavolele su se dve tada najveće holivudske face - Ben i Dženifer.

Benifer je bio najpopularniji par ranih dvehiljaditih. Iako su njih dvoje otišli ​​svojim putem 2004. godine, 17 godina kasnije oživeli su jednu od omiljenih holivudskih romansa. Nakon što su primećeni na više događaja zajedno na crvenom tepihu, konačno su se venčali 2023.

Holivudski glumci, tada na vrhuncu svoje slave, prvi put su se sreli na setu romantične komedije "Gigli" iz 2003. Film je doživeo neuspeh, ali su se iskre rasplamsale između ovo dvoje. To se desilo 2001.

U to vreme, Džej Lo je još uvek bila udata za svog drugog muža, plesača Krisa Džada, a ona i Aflek su izašli u javnost i objavili vezu ubrzo nakon njenog razvoda od Džada. Razvod je finalizovan 2003.

Glasine o razvodu poznatog šire se internetom
Glasine o razvodu poznatog šire se internetomfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U novembru 2002. su se verili. Tome je prethodio još jedan zajednički film, ali i Benovo gostovanje u čuvenom spotu za pesmu "Jenny From the Block". Sve naslovnice bile su pune njihovih fotografija i paparaci su ih pratili u stopu.

Džej Lo je potvrdila srećnu vest o veridbi u intervjuu sa Dajan Sojer. "To je nešto najveličanstvenije što sam ikada videla", rekla je o ružičastom dijamantu od 6,1 karata koji joj je poklonio Aflek.

Prsten sa dijamantom ga je navodno koštao 2,5 miliona dolara.

Nekoliko dana pre nego što je njih dvoje trebalo da se zvanično venčaju, objavili su zajedničku izjavu u kojoj su najavili odlaganje ceremonije, da bi 22. januara 2004. njih dvoje prekinuli veridbu i raskinuli vezu.

Džej Lo je preko svog portparola potvrdila tužnu vest.

- Potvrđujem izveštaj da je Dženifer Lopez prekinula veridbu sa Benom Aflekom. U ovom teškom trenutku, molimo vas da poštujete njenu privatnost - glasilo je u saopštenju datom za "MTV".

U junu 2004, pevačica se udala za kantautora i dugogodišnjeg prijatelja Marka Entonija. Njih dvoje su 2008. dobili blizance, ćerku Eme Munjiz i sina Maksa Munjiza.

Jedna je od najatraktivnijih žena
Jedna je od najatraktivnijih ženafoto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Razveli su se 2014. godine.

U svojoj knjizi "Prava ljubav" iz 2014, Džej Lo je razmišljala o turbulentnom periodu između objave rastanka od Afleka i udaje za Entonija.

- Ben i ja smo se rastali u trenutku kada sam mislila da smo se zauvek obavezali na večnu ljubav, to je bio moj prvi pravi slom srca, osećala sam se kao da mi je srce istrgnuto iz grudi. Tražila sam utehu u drugoj osobi, pokušavala da pronađem nekoga ko bi mogao da učini da se osećam voljeno i željeno u mom najusamljenijem času... Mark se vratio u moj život tri dana nakon što je trebalo da budem pred oltarom i da izgovorim "da" drugom čoveku.

Razlog raskida

- Nismo raskinuli baš u tom trenutku, to se dogođalo u narednih nekoliko meseci - rekla je ona za "Elle".

- Znala sam u srcu da želim da budem sa njim do kraja života, znala sam to. Ali nije se činilo da ćemo uspeti. I tako, to me je uplašilo. Bilo je veoma teško, bio je to veoma tužan trenutak kada ste pustili nekoga koga zaista volite jer jednostavno ne možete da shvatite to. Prosto nemate kapacitet i sposobnost u tom trenutku, emotivno da sve to shvatite.

Glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka šire se internetom
Glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka šire se internetomfoto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je dodala da je delom verovatno zbog njihove nezrelosti u to vreme, rekavši da "nisu bili spremni" da "obave posao" koji dolazi sa brakom.

- Rekao bih da je pažnja medija bila oko 50 odsto onog što je uništilo našu vezu. Ideja da vas ljudi mrze i da vas mrze zajedno i da je ideja o tome da ste zajedno otrovna, ružna i toksična, bila je stvar čiji deo niko od nas nije želeo da bude - Aflekovo je viđanje svega, kako prenosi "Grazia".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Ona/Jelisaveta Vujinović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.